avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale In legatura cu o activitate de pariuri sportive
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

In legatura cu o activitate de pariuri sportive

Buna ziua tutoror! In legatura cu o activitate de pariuri sportive pe CAEN 9200, unde ma pot documenta de ce as avea nevoie pentru functionare? Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 7 Martie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:16, 8 Martie 2025
Aici cred ca gasiti informatii
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog lamurire cod caen 9200 blecota blecota Intentionez sa incep un parteneriat cu o firma de pariuri sportive. Printre cerintele lor in vederea colaborarii se afla si aceea ca societatea mea sa detina ... (vezi toată discuția)
Ce coduri caen sunt interzise la infiintare srl?? adela05 adela05 Stiu ca sunt anumite coduri caen care nu trebuie sa apara in actul constitutiv de infiintare al unui SRL (in ideea ca la infiintare se trec toate codurile caen ... (vezi toată discuția)
Joc de noroc online - infiintare sc, costuri Zdadics Zdadics Buna ziua, Vreau sa infiintez o firma cu activitate de joc de noroc, dar este un joc de noroc inventat de mine si nu necesita nici spatiu ca la loto sau la ... (vezi toată discuția)