Exact asta sper, desi pana acum judecatorul nu mi s-a parut ca are rabdare! Sper ca de aceasta data sa aiba rabdare si sa decida asupra concluziilor raportului DGASPC dupa ce analizeaza probele prezentate.
Voi incerca sa contest si la conducerea DGASPC.
Va multumesc pt raspuns!
Inteleg ca este greu sa lupti, chiar cand ai probe, impotriva unei institutii a statului care te nedreptateste in mod evident!
Oricum, va multumesc pt.raspuns!
Daca DGASPC , in urma asistarii la audierea minorului de catre judecator, depune in instanta un Raport de constatare total eronat, chiar rauvoitor, impotriva mamei, cum il pot contesta?
Reprezentantul DGASPC a luat in considerare toate minciunile spuse de copil la adresa mea si a recomandat domiciliul permanent la tata. Anterior, expertiza psihologica dispusa de instanta a constatat ca minorul are "starea mentala a unui copil alienat", si ca tatal refuza colaborarea cu mine pentru remedierea situatiei, fara a spune clar ca tatal este alienatorul si recomanda custodie comuna.
Faptul ca spusele copilului despre mine sunt total neadevarate pot dovedi cu probe in instanta (poze, filmari, mesafe whatsapp). Iar pe baza acestor minciuni, fara sa consulte probele de la dosar, reprezentantul DGASPC recomanda dintr-o data custodia tatalui.
Imi puteti da un sfat cum ma pot indrepta impotriva acestui raport al DGASPC depus in instanta?
Mentionez ca anterior, in urma monitorizarii relatiei mama-copil, DGASPC m-a sustinut, criticand atitudinea tatalui de refuz al colaborarii.
Aveti dreptate!
Deoarece copilul alienat avand varsta de 10 ani, la audierea protectiei copilului a sustinut parintele alienator, nici o autoritate nu poate face nimic. Protectia copilului a luat doar act de depozitia copilului impotriva mamei in cadrul procedurii de divort.
Nu exista nici o autoritate care sa ajute mamele care suporta violenta emotionala in familie.
Am inteles ca in termen de 30 zile de la cumpararea autoturismului nou trebuie sa il declar la primarie. Pentru aceasta imi trebuie factura finala si cartea de identitate a masinii.
In ziua platii dealerul mi-a dat factura finala si autorizatia de circulatie pe 90 zile, urmand sa imi dea cartea de identitate ulterior (2 saptamani). S-au implinit 28 de zile si dealerul nu are cartea de identitate.
Deci foarte posibil nu voi putea declara masina la primarie in termenul de 30 zile.
Exista vreo posibilitate legala sa scap de amenda nefiind vina mea?
Multumesc!
va multumesc pentru raspuns!
Expertiza se poate cere prin autoritatea tutelara, avand in vedere ca, bineinteles, parintele alienator se va impotrivi?
As vrea sa evit instanta, daca este posibil, pentru a nu amplifica stresul copilului, care si asa este influentat sa judece ca tot ce se intampla rau este din vina celuilalt parinte.
Inca o data, va multumesc!
Inainte de a primi de la instanta chemarea in judecata prin care am contestat baza de calcul din decizia de pensie, Casa de Pensii a emis o noua decizie, fara a modifica baza de calcul, si anexeaza ambele decizii la intampinare.
Ce urmeaza d.p.d.v. legal? Contest noua decizie in 30 de zile si apoi alta actiune in instanta intr-un proces separat? sau se adauga procesului care e pe rol?
Mentionez ca este foarte posibil ca actualul proces sa se incheie in prima instanta inainte de posibila prima sedinta in celalalt.