avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Noua decizie de pensie dupa depunerea chemarii in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Noua decizie de pensie dupa depunerea chemarii in judeca

Inainte de a primi de la instanta chemarea in judecata prin care am contestat baza de calcul din decizia de pensie, Casa de Pensii a emis o noua decizie, fara a modifica baza de calcul, si anexeaza ambele decizii la intampinare.
Ce urmeaza d.p.d.v. legal? Contest noua decizie in 30 de zile si apoi alta actiune in instanta intr-un proces separat? sau se adauga procesului care e pe rol?
Mentionez ca este foarte posibil ca actualul proces sa se incheie in prima instanta inainte de posibila prima sedinta in celalalt.
Ultima modificare: Luni, 13 Noiembrie 2017
bobov22, utilizator

Alte discuții în legătură

Capat nou de cerere? sch sch Am deschis o actiune contra Casei de Pensii pentru ca nu mi-a luat in considerare o perioada lucrata in gr. II de m-ca. Judecata este in faza de fond, al ... (vezi toată discuția)
Pensii militare senny2007 senny2007 Buna seara, In urma recalcularii pensiilor militare in baza L.nr.263/2010 si a O.U.G.nr.1/2011, am contestat in termen legal decizia de pensie, in ... (vezi toată discuția)
Actiune in instanta impotriva hotaririi comisiei centrale de contestatii din cadrul casei nationale de pensii publice sarai321 sarai321 buna ziua! cu scuzele de rigoare revin cu o intrebare care mi-a fost stearsa desi am postat-o o singura data. Am primit decizie de pensie anticipata pe care am ... (vezi toată discuția)