avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Activitate Safia

Activitate Safia

Multumesc frumos
Multumesc frumos
Buna ziua..puteti sa ma ajutati cu un raspuns...este posibilă căsătoria intre un cetatean roman si un asilant in austria??
Discuție Azilant
Buna ziua.. Am o rugăminte sa ma ajutați cu un raspuns.. Locuiesc în Austria.. Și am un prieten azilant afganistan. El nu are documentele pentru a sta definitiv in Austria sau romania deci repet este azilant... As putea sa ma căsătoresc cu el la sa poate ramane în Austria definitiv... Are vro sansa? Pot sau am voie sa il ajut?? Santem inmreuna de 3 ani.. Și vreau să rămână cu mine.... Nu stiu ce soluție ar putea avea... Il ajuta cu ceva casatoria
Buna.. El nu are pasaport. Are doar cartea alba repet nu are inca acte in acest caz pot face ceva?
Multumesc pentru raspuns
Buna ziua.. Am o rugăminte sa ma ajutați cu un raspuns.. Locuiesc în Austria.. Și am un prieten azilant afganistan. El nu are documentele pentru a sta definitiv in Austria sau romania deci repet este azilant... As putea sa ma căsătoresc cu el la sa poate ramane în Austria definitiv... Are vro sansa? Pot sau am voie sa il ajut?? Santem inmreuna de 3 ani.. Și vreau să rămână cu mine.... Nu stiu ce soluție ar putea avea... Il ajuta cu ceva casatoria??