avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Activitate Paiubogdan

Activitate Paiubogdan

Bună
Colega mea de serviciu are in grija o fetiță de 6 ani si 2 luni...in septembrie trebuie înscrisă la școală.
Precizez ca nu are nici un document legal asupra custodiei iar mama naturala a fetiței este plecata in Spania si refuza să-i dea procură desi colega are grija de copil de la 2 ani.
Exista vreo procedura judecatoreasca prin care ar putea obtine vreun act pt. a putea sa inscrie copilul la scoala?
Bună ziua
Am o colega de serviciu care are in grija o fetiță de la 2 ani.
Copilul are acum 6 ani si 2 luni si trebuie înscrisă la școală dar mama naturală locuieste in Spania si nu vrea să-i dea procură.
Exista vreo cale prin care o poate inscrie fara procura de la mama naturală?
Am platit o factura gaz la un punct paypoint.dupa 7 zile de la plata nu sa confirmat plata facturi catre eon gaz iar angajații paypoint spun ca nu-i intereseaza... mi-au dat chitanta....este un furt? Ce pot face in acest caz.
Răspuns la discuția Certificat constatator
MamaLiliana Gradinaru a scris:

Certificatele sunt acte care arata un fapt atestat de actele originale. Copie dupa un astfel de document e nepotrivita, spun eu. In plus, nu stim ce va sa constate acel certificat.

Mama mea a decedat in august anul in curs. Avea un credit la tbi cu asigurare. Firma de asigurari cere certificatul constatator copie pe care eu nu il am. Este posibil ca primaria sa imi furnizeze aceea copie? Mentionez certificatul se face intrun singur exemplar si eu nu am avut timp sa fac o copie dupa el. Multumesc anticipat
Primaria unui oras din romania in speta Roman poate elibera o copie dupa un certificat costatator si daca da cum ar trebui sa procedez.
Răspuns la discuția Litigiu
Valoarea mosteniri este de circa20.000€ iar valoarea credit 2500 roni. Deci va trebui sa-l platesc eu?
Discuție Litigiu
Mama mea a decedat anul acesta. Eu sunt singurul mostenitor. A avut un credit de la tbi. Sunt obligat sa-l platesc eu?
Discuție Litigiu
Mama mea a decedat in luna august anul acesta. Avea un credit la tbi credit pe care trebuia sa-l plateasca plateasca pana in anul 2019.eu sunt singurul mostenitor. Ce se intampla in situatia data.,va trebui sa-l platesc eu?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nota 10