avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat constatator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat constatator

Primaria unui oras din romania in speta Roman poate elibera o copie dupa un certificat costatator si daca da cum ar trebui sa procedez.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Certificatele sunt acte care arata un fapt atestat de actele originale. Copie dupa un astfel de document e nepotrivita, spun eu. In plus, nu stim ce va sa constate acel certificat.
MamaLiliana Gradinaru a scris:

Certificatele sunt acte care arata un fapt atestat de actele originale. Copie dupa un astfel de document e nepotrivita, spun eu. In plus, nu stim ce va sa constate acel certificat.

Mama mea a decedat in august anul in curs. Avea un credit la tbi cu asigurare. Firma de asigurari cere certificatul constatator copie pe care eu nu il am. Este posibil ca primaria sa imi furnizeze aceea copie? Mentionez certificatul se face intrun singur exemplar si eu nu am avut timp sa fac o copie dupa el. Multumesc anticipat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Copie dupa certificatul de deces nu e buna? Ce doreste creditorul sa verifice in certificat?
Inca un document piteti obtine de la medicul care a constatat decesul, de la institutia unde lucra etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am și eu o nelămurire cu privire la modalitatea ... Utilizator-nou Utilizator-nou Buna ziua, Am și eu o nelămurire cu privire la modalitatea prin care pot obține documentele ce atesta bunurile pe care tatăl meu le-a avut înainte de ... (vezi toată discuția)
Mama mea (decedată) a avut un credit la raiffeisen cu asigurare de viață atașată. sunt pasat între asigurător și bancă, ce am de făcut? varu_alin varu_alin Buna ziua, Rog a ma ajuta in urmatoarea problema: Mama mea (vaduva) a facut un contract de credit pentru nevoi personale (a luat banii cash) la Raiffeisen ... (vezi toată discuția)