avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Frauda - plată neconfirmată eon gaz
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Frauda - plată neconfirmată eon gaz

Am platit o factura gaz la un punct paypoint.dupa 7 zile de la plata nu sa confirmat plata facturi catre eon gaz iar angajații paypoint spun ca nu-i intereseaza... mi-au dat chitanta....este un furt? Ce pot face in acest caz.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:31, 26 Noiembrie 2019
Nu este furt.
Mergeti la ei la.sediu si depuneti un memoriu si anexati dovada platii.
Sa luati nr de inregistrare la cererea depusa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de incasare facturi pay point mikitud mikitud Cum se inregistreaza in contabilitate acest serviciu? Deci am un magazin cu amanuntul unde urmeaza sa instalez un aparat de incasare a ... (vezi toată discuția)
Eon-gaz- lamurire crisstian crisstian Buna ziua, Am si eu o mica mare problema cu Eon-gaz. Am primit pe 10.01.2012 un preaviz de plata prin care mi se comunica faptul ca am o datorie de 24,71 ron ... (vezi toată discuția)
Inregistrare facturi de reincarcare electronica florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Am o intreprindere indiciduala - vanzare produse alim. in magazine, si de curand am instalat un terminal pentru plati facturi si incarcari ... (vezi toată discuția)