avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Activitate ramopopa

Activitate ramopopa

1. Pot sa imi dau demisia oricand dupa ce m-am angajat?
2. Care sunt pasii pentru a obține demisia?
3. Ma poate obliga sa mai lucrez dupa ce spun ca imi dau demisia?
VivieneV a scris:

din ce am cautat in lege nu am gasit ceva care sa dovedeasca incompatibilitatea cu a avea un pfa; exista asa ceva?


Cred ca se poate. Pfa= persoana fizica autorizata? De ce sa nu se poata? Depinde ce vreti sa deschideti? O farmacie sau un cabinet medical de asistenti medicali. Cabinet de asistent personal nu cred ca exista.
Ce drepturi sa aveti daca nu sunteti trecuta in acte ca proprietara sau ca va apartine ceva? Ce aveti pe numele dumneavoastra este al dumneavoastra ce nu, nu este.
- va casatoriti si atunci bunurile vor fi la comun, daca moare sau va despartiti in cazul acesta sigur veti primi ceva
- ajungeti de comun acord si impartiti bunurile in cazul in care va despartiti sau daca moare veti face intelegerea cu membri familiei lui, poate chiar concubinul sa ceara familiei lui sa va dea si dumneavoastra ceva
Răspuns la discuția examenul auto
Daca ati facut scoala de sofer si trebuia sa dati proba practica si nu ati dat sau nu ati luat si va expira dosarul puteti sa va programati la condus. Poate va programeaza in acest timp cat mai aveti. Vorbiti cu instructorul daca va puteti programa la condus. Daca nu luati proba practica in acest timp cat a mai ramas atunci veti relua procedura daca va doriti carnetul de sofer: inscrie scoala, taxele toate, adeverinta medicala etc. Si atunci dati sala si condusul din nou. Altceva nu aveti ce sa faceti. Am luat permisul anul acesta in mai.
Vreau sa stiu daca ma incadrez in certificat de handicap? Am fost descoperita de invatatoare in clasa a 2- a ca nu aud. In urma consultatiilor doctorii au zis ca asa m-am nascut. La 12 ani am facut prima audiograma si a zis ca oricum nu ma poate opera pentru ca sunt rea mica dar sa merg la control. Nu am mers pentru ca nu am avut bani. Am terminat liceul in 2012. Pe toata perioada scolii am fost luata in ras de catre colegi uneori chiar si de catre profesori pentru ca nu auzeam si nu raspundeam la timp. In 2012 am fost la alt control la orl si ma trimis mai departe la un doctor specialist. Am mers si am facut alta audiograma si a zis ca trebuie sa ma opereze si sa imi puna proteza. Pe biletul de iesire din spital scrie otita medie supurata cronica dreapta. Sechele postotitice. Hipoacuzie mixta dreapta si neurosenzoriala stanga. Am mers la control si mi sa spus ca sa miscat proteza si trebuie sa ma opereze din nou. A doua oara pe biletul de externare a scris otoscleroza bilaterala. Hipoacuzie de transmisie bilaterala medie. Acum nu mai aud deloc cu dreapta. Am mers la alt doctor. Acum sunt programata pentru operatie de proteza la stanga iar la dreapta imi va pune pe viitor implant cohlear. Mentionez ca inainte de operatie dreapta a fost mai buna decat stanga. Si eu asa m-am nascut cu acest auz. Doctorii au zis ca am un osisor scarita care imi blocheaza auzul. Asa m-am nascut cu aceasta boala. Vreau sa stiu daca pot obtine certificat de handicap? Ma incadrez la handicap? Si unde trebuie sa merg?