avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Activitate marcel cosmim

Activitate marcel cosmim

Buna ziua , am o întrebare, am făcut contract de vânzare cumpărare cu uzu flux viager , persoana a decedat de curând , cum pot obține certificatul de deces sa pot intra in dreptul deplin al bunului , am înțeles că se eliberează doar persoanelor de gradul 1 de rudenie
Sa întâmplat ieri, minorul fost lovit de un cetățean,poliția a amendat persoana respectiva dar vroiam să știu dacă se depune plângere penală poate fi tras la răspundere pentru ce fapta?

Av. Caldarariu Ioana-Roxana a scris:

Bună ziua ! În această cauză este necesară o analiză complexă a mai multor date, pentru a se putea stabili ce fel de infracțiuni au fost săvârșite. Spre exemplu, este important de știut când a fost săvârșită fapta sau când s-a aflat despre ea, ce calitate are agresorul ( este membru de familie, are în îngrijire victima), etc. Pentru a vă putea lămuri, vă recomand să consultați un avocat care să vă ofere un răspuns particularizat cauzei.

Buna ziua am o întrebare. Daca o persoana majoră bate un minor de 15 ani , cum poate fi pedepsit ce riscă și dacă ajuta sa faci palangere penală , iar pe mama acestuia a fost agresata și ea fizic ,iar pe tatăl acestuia a fost amenințat cu toporul, va multumesc
Va multumes din suflet
Cand am fost la notar m a asigurat ca nu poate fi atacat in instanța , iar eu cum e stipulat in contract eu am făcut exact ce scria și cum m am inteles cu ea , sa plătesc in fiecare luna 350€, plus de asta când sa făcut contractul am mers la mina Minovici , altfel nu ne lasă sa facem contractul, iar de 4 ani plătesc asa cum ne am inteles, va multumes anticipat pt răspunsuri
Buna ziua am făcut un Contract de rentă viageră la un apartament de 2 camere , de 4 ani plătesc in fiecare luna 350€, bunica mea e vitrega iar bunicul meu a decedat, fiul ei a murit iar acum nu mai are decât pe nepotul ei ( din partea ei )și mama mea și eu , acum unu din nepoți de ceva timp a început sa o sune sa i facă cumpărături etc, acest contract poate fi atacat după moartea ei?avand in vedere ca am trimis timp de 4 ani in fiecare luna in contul ei in banca acești bani ?
Discuție acte
buna ziua , urmeaza sa calatoresc in brazilia pentru a incheia un pateneriat civil , eu sunt de origine romana iar partenerul meu este brazilian, as aprecia daca imi puteti spune ce acte mi ar trebui sa am pentru a incheia acest pateneriat civil
buna ziua , urmeaza sa calatoresc in brazilia pentru a incheia un pateneriat civil , eu sunt de origine romana iar partenerul meu este brazilian, as aprecia daca imi puteti spune ce acte mi ar trebui sa am pentru a incheia acest pateneriat civil