Buna ziua am făcut un Contract de rentă viageră la un apartament de 2 camere , de 4 ani plătesc in fiecare luna 350€, bunica mea e vitrega iar bunicul meu a decedat, fiul ei a murit iar acum nu mai are decât pe nepotul ei ( din partea ei )și mama mea și eu , acum unu din nepoți de ceva timp a început sa o sune sa i facă cumpărături etc, acest contract poate fi atacat după moartea ei?avand in vedere ca am trimis timp de 4 ani in fiecare luna in contul ei in banca acești bani ?
Un contract respectat isi produce efectele asacum a fost incheiat. Totusi, orice act poate fi atacat oricand in baza accesului liber la justitie, dar asta nu inseamna ca va fi si desfiintat.
Cand am fost la notar m a asigurat ca nu poate fi atacat in instanța , iar eu cum e stipulat in contract eu am făcut exact ce scria și cum m am inteles cu ea , sa plătesc in fiecare luna 350€, plus de asta când sa făcut contractul am mers la mina Minovici , altfel nu ne lasă sa facem contractul, iar de 4 ani plătesc asa cum ne am inteles, va multumes anticipat pt răspunsuri
Va rog sa cititi cu atentie raspunsul meu de mai sus. Orice act se poate ataca de orice om care vrea, ca toata lumea poate depune orice cerere la instanta. Asta nu inseamna ca se desfiinteaza actul, ci ca cineva a facut o cerere, atata tot.
E o mare diferenta intre a cere ceva si a obtine ceva. De cerut poate cere oricine orice, de obtinut... mai greu.