avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Activitate Mary4@

Activitate Mary4@

Da. Este in evidenta cu aceasta boala si beneficiaza de pensie de handicat.
Am un vecin cu handicap psihic accentuat, care ma terorizeaza cu plangeri la toate institutiile statului.
Vreau sa stiu daca exista vreo baza legala prin care sa il opresc din a mai face acest lucru sau daca exista vreo baza legala care sa o invoc prin care, plangerile lui sa nu mai fie luate in considerare.
Am facut 3rapoarte de expertiza diferite făcute dupa aceleași acte legale aceiasi realitate in teren măsurători cu G P S, avizate la ocpi hotărâri diferite care nu redau realitatea din cadastre ce pot face?
Am facut un contract bilateral de promisiuni de vanzare cumpărare art 1669 pe suprafata de teren de 83mp cistigat prin hotărâre definitiva si irevocabilă ,cumpărătorul nu sa tinut de promisiuni adica sa efectueze documentatia cadastrale pe83 mp să suporte cheltuielile cu autorizate de garaj etc,ma dat în judecată că eu nu ma-m tinut de promisiuni dar promisiunea mea a fost sa ii vind teren,sa ajuns să fac expertiză la care expertul spune ca nu detin nici o suprafata căci 75 mp sunt in cadastrul vecinului iar8mp in cadastrul altui vecin iar ocpi zice ca suprafețele se suprapun pe3cadastre ale vecinilor sa mai facut o expertiza acolo sa gasit 44mp la un vecini si4mp la alt vecin dar la opci si experti arată ca cadastrele nu sunt pozitionate corect pe planul parcelat una din parcele mele nu exista asa arata pe schite dar scris total contrariu sunt 6expertize diferite
Intrebarea ce hotărâre se poate da
GMary4@ a scris:

Mary4@ a scris:

IMary4@ a scris:

Am.obtinut printr-o hotarare definitiva si irevocabila, suprafata de 83 de mp, s-a pus in executarea, s-a facut contestatie la executare, s-a facut o noua expertiza in urma careia s-a constatat ca am castig de cauza mai putin teren decat cel obtinut initial.
Intrebarea este daca se poate trece peste hotararea definitiva si irevocabila??

GMary4@ a scris:

Mary4@ a scris:

IMary4@ a scris:

Am.obtinut printr-o hotarare definitiva si irevocabila, suprafata de 83 de mp, s-a pus in executarea, s-a facut contestatie la executare, s-a facut o noua expertiza in urma careia s-a constatat ca am castig de cauza mai putin teren decat cel obtinut initial.

Sa facut un contract de pronmisiune bilateral de vanzare cumpărare pe suprafata de teren de 83mp cistigata prin hotărâre definitiva si irevocabilă .dar cumparatorul nu sa tinut de nici promisiuni sa efectueze documentatia cadastrala sa achit cheltuiala autorizatiei constructie a garaj etc ma dat in judecata ca eu nu ma_m tinut de promisiuni sa facut un raport de expertiză din care expertul spune caci ci 83mp cistigati prin hotărâre nu sunt ai mei si este suprapus peste 2 cadastre judecatoarea a luato de buna caci este experti, avizul de la opci sustine caci teren este suprapus peste 3 cadastre dar planul parcelat arata caci nu sunt suprapuneri, cei de la ocpi cind a avizat cadastrele vecinilor facute recent nu a ținut cont de cadastru meu vechi si nu corespund cu planul parcelat ce pot face caci ma judec de 7ani si am 6 rapoarte diferite gresala pleaca de ocpi iar experti nu vor sa imi dea dreptate scris dar verbal da
Mary4@ a scris:

IMary4@ a scris:

Mary4@ a scris:

IMary4@ a scris:

Mary4@ a scris:

IMary4@ a scris: