avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Persoane cu handicap psihic accentuat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Persoane cu handicap psihic accentuat

Am un vecin cu handicap psihic accentuat, care ma terorizeaza cu plangeri la toate institutiile statului.
Vreau sa stiu daca exista vreo baza legala prin care sa il opresc din a mai face acest lucru sau daca exista vreo baza legala care sa o invoc prin care, plangerile lui sa nu mai fie luate in considerare.
Cel mai recent răspuns: Mary4@ , utilizator 23:26, 19 Mai 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Da. Este in evidenta cu aceasta boala si beneficiaza de pensie de handicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie pe caz de boala teodora11n teodora11n Buna ziua, Imi e neclar cum se ia in calcul venitul salarial la calculul pensiei pe caz de boala. Ma puteti orienta va rog in ce priveste un calcul de ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie de varsta? dorobantuflorica dorobantuflorica sant barbat ,nascut 23.noiem.1951am o vechime de37 ani de stagiu complet de cotizare si40 ani stagiu de cotizare realizat.actualmente sant pensionat boala ... (vezi toată discuția)
Situatie de necrezut , .... nicoleta001 nicoleta001 Buna ziua . Am un frate , mai mare decat mine cu 15 ani , ce este bolnav psihic si se afla internat in institutii specifice ale statului ( actualmente se afla ... (vezi toată discuția)