avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Act adițional coform art 1669cod civile
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Act adițional coform art 1669cod civile

Sa facut un contract de pronmisiune bilateral de vanzare cumpărare pe suprafata de teren de 83mp cistigata prin hotărâre definitiva si irevocabilă .dar cumparatorul nu sa tinut de nici promisiuni sa efectueze documentatia cadastrala sa achit cheltuiala autorizatiei constructie a garaj etc ma dat in judecata ca eu nu ma_m tinut de promisiuni sa facut un raport de expertiză din care expertul spune caci ci 83mp cistigati prin hotărâre nu sunt ai mei si este suprapus peste 2 cadastre judecatoarea a luato de buna caci este experti, avizul de la opci sustine caci teren este suprapus peste 3 cadastre dar planul parcelat arata caci nu sunt suprapuneri, cei de la ocpi cind a avizat cadastrele vecinilor facute recent nu a ținut cont de cadastru meu vechi si nu corespund cu planul parcelat ce pot face caci ma judec de 7ani si am 6 rapoarte diferite gresala pleaca de ocpi iar experti nu vor sa imi dea dreptate scris dar verbal da
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 11:06, 22 Noiembrie 2017
Nu am inteles nimic din mesajul dvs. Daca nu folositi punctuatie este greu de citit si cu atat mai greu de comentat la nelamuririle dvs.
Inteleg ca desi verbal ati primit dreptate din partea expertilor, nu se scrie in concluziile la expertiza ca dreptatea este de partea dvs.
Depuneti observatii scrise la raportul de expertiza si eventuale documente care sa va sustina punctul de vedere. Daca observatiile dvs. sunt acceptate de instanta de judecata, expertul va trebui sa raspunda in scris la obiectiunile formulate de dvs.
Avand la dispozitie raportul de expertiza, observatiile dvs. la raport si raspunsul expertului la observatiile formulate, precum si actele existente la dosarul cauzei, instanta de judecata va da o hotarare in cunostinta de cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act adițional art 1669 cod civil Mary4@ Mary4@ Am facut un contract bilateral de promisiuni de vanzare cumpărare art 1669 pe suprafata de teren de 83mp cistigat prin hotărâre definitiva si irevocabilă ... (vezi toată discuția)
Recurs la înțelegere bilaterala romanul01 romanul01 Am facut un contract bilateral de promisiuni de vanzare cumpărare art 1669 pe suprafata de teren de 83mp câștigat prin hotărâre definitiva si ... (vezi toată discuția)
Expertiza topo kristi12 kristi12 Buna ziua, am cerut expertia topo acuma a fost finalizat si depus la dosar dar am urmatoarele intrebari: 1. Nu este avizat de OCPI , dar asa am inteles ca ... (vezi toată discuția)