avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Act adițional art 1669 cod civil
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Act adițional art 1669 cod civil

Am facut un contract bilateral de promisiuni de vanzare cumpărare art 1669 pe suprafata de teren de 83mp cistigat prin hotărâre definitiva si irevocabilă ,cumpărătorul nu sa tinut de promisiuni adica sa efectueze documentatia cadastrale pe83 mp să suporte cheltuielile cu autorizate de garaj etc,ma dat în judecată că eu nu ma-m tinut de promisiuni dar promisiunea mea a fost sa ii vind teren,sa ajuns să fac expertiză la care expertul spune ca nu detin nici o suprafata căci 75 mp sunt in cadastrul vecinului iar8mp in cadastrul altui vecin iar ocpi zice ca suprafețele se suprapun pe3cadastre ale vecinilor sa mai facut o expertiza acolo sa gasit 44mp la un vecini si4mp la alt vecin dar la opci si experti arată ca cadastrele nu sunt pozitionate corect pe planul parcelat una din parcele mele nu exista asa arata pe schite dar scris total contrariu sunt 6expertize diferite
Intrebarea ce hotărâre se poate da
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:34, 23 Noiembrie 2017
Nu trebuie sa deschideti alta discutie pe acelasi subiect. Ingreunati activitatea celor care doresc sa va ajute, comentand.
Ati primit deja raspuns aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
Nu am de unde sa stiu ce va decide instanta de judecata. Aceasta va da o hotarare in cunostinta de cauza avand la dispozitie dosarul cauzei - toate rapoartele de expertiza, eventualele observatii formulate de partile in proces la rapoarte si raspunsurile expertilor la observatiile formulate, precum si alte documente depuse de partile in proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la înțelegere bilaterala romanul01 romanul01 Am facut un contract bilateral de promisiuni de vanzare cumpărare art 1669 pe suprafata de teren de 83mp câștigat prin hotărâre definitiva si ... (vezi toată discuția)
Act adițional coform art 1669cod civile Mary4@ Mary4@ Sa facut un contract de pronmisiune bilateral de vanzare cumpărare pe suprafata de teren de 83mp cistigata prin hotărâre definitiva si irevocabilă .dar ... (vezi toată discuția)
Revendicare imobiliara cu granituire sau rectificare cf ? mircea1979 mircea1979 buna ziua, sunt in prezent intr-o situatie delicata. In 2008 am inceput un proces de uzucapiune impotriva statului pentru un teren extravilan de 5400 mp. ... (vezi toată discuția)