avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Activitate detesanioan59

Activitate detesanioan59

Bună ziua. Am depus la judecătorie toate actele necesare pentru a intra in posesia casei părintești , în urma decesului ambilor părinți. Cererea a fost respinsă. Întrebare. Unde se poate contesta sau ataca decizia nefavorabilă, și cât este taxa de timbru judiciar ?. Casa a fost evaluată la 75400 Lei. (Ron)
Bună ziua. Doresc să fiu lămurit, inr-o problema. Tatăl meu e bolnav, încadrat în gradul cu handicap grav cu Asistent personal. Lam luat pentru îngrijire în locuința mea. (Pentru locuință lui personala este scutit de plata impozitului ) Fiind în locuința mea cu mutație. Eu pot beneficia de reducere sau scutire de la plata impozitului pe cladire. ?
Alin Popescu a scris:

Buna ziua,

Multumesc pentru lamurire. Imi puteti detalia, va rog, si fraza aceasta?

"O mai spun deoarece am cont de cativa ani buni si pentru ce faceam pe vechiul site in cateva secunde acum am nevoie de minute bune ....plus nervi."

Ce anume faceati inainte in cateva secunde si acum va ia cateva minute?

Multumesc.

Bună seara. Va doresc numai bine. Și nu cred, ca va supărați dacă va urez un succes. Asemenea uni pahar cu apă rece în mijlocul deșertului. Doresc sa va încurajez. Știu ca aveți nevoie nervi de oțel. Sa aveți sănătate și putere de muncă.
Alin Popescu a scris:

Bună seara,

M-ar ajuta mult sa îmi spuneți cum ați ajuns la concluzia ca e evident. Nu de alta, dar statisticile arata ca oamenii sau obișnuit cu site-ul cel nou, chiar și mulți dintre cei care comentau la început îl folosesc acum mult mai mult etc.

Deci, de unde ați dedus evidentul asta?

Mulțumesc.

Bună ziua. Doresc să îmi cer scuze. Sint nou pe seit și probabil din greșeală sau neatenție. Sa strecurat ceva fără intenție. Nu intenționez sa critic sau sa jignesc. Va rog Scuzați-mă dacă sa produs vreo greșeală.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua. E deare ajutor.seitul va mulțumesc. Va doresc sănătate și numai bine pentru tine și echipa.
Ma numesc Detesan Ioan. Tata 83 ani e bolnav grav. Cu asistent personal eu sunt pensionar , limita de varsta . la 58 ani. Am dreptul legal sa fiu angajat ca asistent personal. al tatalui meu. de catre Primarie,? In ce conditi ? Si in baza carei Legi, art. alin. va multumesc. 25 nov 2017.