În contract este specificat :,,contracte de arendare încheiate în scris si înregistrate la Consiliul Local, constituie titluri executorii pentru plata arendei la termenele si in modalitățile stabilite în contract.,,
Plata in bani se face in perioada 01.09-30.11 a fiecărui an.
În caz de neexecutare a obligațiilor prevăzute în prezentul contract de catre una dintre părți, cealaltă poate cere rezilierea contractului, cu suportată de daune interese în sarcina părții aflate în culpă.
Va multumesc!
Buna ziua,o ruda apropiata a încheiat în 2017 un contract de arenda pe o perioadă de 10 ani cu o societate agricola .de atunci nu si a mai primit drepturile cuvenite.in urma cu o luna am trimis o notificare in care am cerut reziliere contractului in caz de neexecutare a obligațiilor prevăzute în contract ,la care nu am primit niciun răspuns
Nelamurirea mea ar fi daca mai este nevoie de actiune in judecata sau sa merg la un executor judecătoresc pt a cere rezilierea contractului sau este suficientă notificarea trimisă prin care cer reziliere dar la care nu am primit niciun răspuns.?
Va multumesc
Buna ziua,bunicul meu deține 1ha de teren,iar de cand a murit nu a încasat nimeni arenda aferentă.mentionez ca nu a incheiat niciun contract de arenda inainte sa moara.intrebarea este cum pot recupera arenda din urma? Pe cine trebuie să chem in judecata? În primul rând vreau sa aflu cine l-a lucrat si apoi cum pot recupera arenda din urma?va multumesc anticipat!
Buna ziua,Doresc să mi deschid un magazin si vreau sa fac construcția din panouri termoizolante pe structura metalica.pentru inceput voi face o platformă 3mx4m din beton fără fundație și de care voi prinde structura metalica in suruburi.intrebarea este daca am nevoie de autorizație de construcție în acest caz?dar daca îi fac podea,cum sunt containerele acelea de locuit ?