avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am nevoie de autorizație de construcție?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am nevoie de autorizație de construcție?

Buna ziua,Doresc să mi deschid un magazin si vreau sa fac construcția din panouri termoizolante pe structura metalica.pentru inceput voi face o platformă 3mx4m din beton fără fundație și de care voi prinde structura metalica in suruburi.intrebarea este daca am nevoie de autorizație de construcție în acest caz?dar daca îi fac podea,cum sunt containerele acelea de locuit ?
Cel mai recent răspuns: LaurentiuDiez , utilizator 15:52, 1 Iulie 2023
In primul rand trebuie sa detineti un proiect intocmit de o firma autorizata. In baza proiectului puteti cere amplasament si autotizatie de ctie. de la primarie.
Inceperea lucrarilor, in baza proiectului si a autorizatiei de ctie. se face si cu avizul primit de la Inspectoratului de stat in ctii.
Buna ziua , acelasi lucru vreau sa il fac si eu . Desii au trecut cativa ani de la postare sunt curios daca ati reusit si care au fost pasii pe care i-atinurmat . Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de autorizatie pentru un container maritim metalic ? bogdy2525 bogdy2525 Buna ziua. Am cumparat un container metalic pe care il tin la mine in curte si este suspendat ( nu am facut fundatie ) . Am nevoie de autorizatie pentru el ? ... (vezi toată discuția)
Constructie garaj Eduard 82 Eduard 82 Buna ziua! Daca am o aplecatoare din pe structura din lemn ,unde tin masina,construita pe o platforma din beton o pot face din confectie metalica si sa ii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am nevoie de autorizatie de constructie pentru: bogdancristiandanila bogdancristiandanila dupa cum am scris in titlu vreau sa stiu daca este nevoie de autorizatie pentru urmatorul tip de \"constructie\". Detin un teren cu o casa veche,vreau sa o ... (vezi toată discuția)