Buna ziua. Am cumparat un container metalic pe care il tin la mine in curte si este suspendat ( nu am facut fundatie ) . Am nevoie de autorizatie pentru el ? Toti imi spun ca nu dar un vecin m-a reclamat si am primit ordin de demolare . Mentionez ca il am amplasat la 14.7 metri de hotarul vecinilor. Am fost la primarie iar sefa de la urbanism nu imi da un raspuns . Ma puteti ajuta ?
Pentru a solicita autorizatie de la primarie trebuie sa detineti un proiect intocmit de catre o firma de proiectare ctii. autorizata.
Autorizarea se cere in scris, cu nr. de inregistrare/ data si se anexeaza proiectul.
De fiecare data cand veti dori sa mutati containerul va trebuie o noua autorizatie de la primarie. Daca nu respectivul container nu este prevazut cu roti/ senile, etc., nu vad de ce ar fi considerat anexa mobila.
Daca veti stabili un amplasament fix, printr-un proiect de ctii. (pe fundatie de beton si/ sau pe ctie. metalica), pentru emiterea autorizatiei de catre primarie nu aveti nevoie de alte documente.
Anexa casa
eubibi
Buna seara,am si eu urmatoarea problema,as dori sa construiesc o anexa baie langa casa.Am cerut certificat de urbanism la primarie ,mi s-a emis .Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Amplasare container
Lena123
Buna ziua,
Pentru a pune un container pt locuit pe un teren intravilan proprietate personala, intr-o comuna pe o suprafata de ciment nu cu fundatie ci turnat ... (vezi toată discuția)