avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata arenda teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata arenda teren agricol

Buna ziua,bunicul meu deține 1ha de teren,iar de cand a murit nu a încasat nimeni arenda aferentă.mentionez ca nu a incheiat niciun contract de arenda inainte sa moara.intrebarea este cum pot recupera arenda din urma? Pe cine trebuie să chem in judecata? În primul rând vreau sa aflu cine l-a lucrat si apoi cum pot recupera arenda din urma?va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iulie 2018
Iulian201, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulian201 , utilizator 15:44, 25 Iulie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare sau plangere penala? Gabi92 Gabi92 Buna ziua! Bunicul meu are 1ha teren agricol, care de aprox 8 ani este lucrat de o asociatie agricola, care nu vrea sa recunoasca. Bunicul a incercat toate ... (vezi toată discuția)
Mi-a ridicat graul cu o copie dupa titlul de proprietate,va rog sa ma ajutati, multumesc! carmenduma carmenduma Buna ziua, am o problema si nu stiu ce sa fac, am avut grija de bunica mama tatalui meu, aceasta a murit si mi-a lasat mie casa si pamanturile ei, tata a mai ... (vezi toată discuția)
Nulitate contract de arenda andreea27 andreea27 Buna ziua , Mama mea a incheiat pe numele ei un contract de arenda teren agricol, Terenul agricol este de fapt al bunicului meu care este decedat, mama fiind ... (vezi toată discuția)