avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sesizare sau plangere penala?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sesizare sau plangere penala?

Buna ziua! Bunicul meu are 1ha teren agricol, care de aprox 8 ani este lucrat de o asociatie agricola, care nu vrea sa recunoasca. Bunicul a incercat toate metodele pentru a-si recupera terenul sau sa faca un contract de arendare cu asociatia respectiva, facand o cerere la primarie sau una verbala la politia din acea comuna. Insa nu s-a putut, nimeni nu a vrut sa solutioneze cazul. Nora bunicului a redactat un mail, pe care bunicul i l-a dictat, pe situl politiei judetene. Acestia l-au trimis politiei comunale sa rezolve problema. Acum, nora bunicului trebuie sa dea declaratii sau bunicul (acesta nu se poate deplasa ca e bolnav)? Daca nora da declaratii, ar trebui sa-si contacteze avocatul astfel incat cei de la politia comunala sa nu-i absolve de vina pe cei inculpati?

Va multumesc anticipat pentru raspuns! O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Gabi92 , utilizator 11:36, 11 Aprilie 2012
Dar decalrtiile se dau si prin notarul adus la domiciliu!
Nora bunicului este obligata sa se duca la politie sa dea declaratii avand in vedere ca a facut o sesizare la politia judeteana sau nu trebuie neaparat?

Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburare de posesie maria 55 maria 55 Bună ziua , Moştenesc un teren într-o livadă,validat şi primit în folosinţă încă din 1991.În anul 2005,vecinul care a cumpărat restul terenului ... (vezi toată discuția)
Recuperare daune la tulburare de posesie. Gabi92 Gabi92 Buna ziua! Bunicul meu are 1 ha teren arabil, care in urma cu 6 ani a fost luat de o asociatie agricola si lucrat de acestia. Am fost in nenumarate randuri ... (vezi toată discuția)
Cum ar trebui sa-mi exercit dreptul in acest caz? Gabi92 Gabi92 Buna ziua! Dupa cum va spuneam, bunicul meu si cu o matusa vor sa-mi lase mie 2 ha teren agricol. Pe titlul de proprietate sunt 4 frati, dar ei au convenit ... (vezi toată discuția)