avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare daune la tulburare de posesie.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare daune la tulburare de posesie.

Buna ziua!

Bunicul meu are 1 ha teren arabil, care in urma cu 6 ani a fost luat de o asociatie agricola si lucrat de acestia. Am fost in nenumarate randuri la primarie, politia comunala si la seful de asociatie in speranta recuperarii terenului sau incheierii unui contract de arendare. Nimeni nu a recunoscut nimic pana nu am facut o plangere penala la politia judeteana. Acestia i-au fortat pe cei de la politia comunala sa rezolve cazul si in felul acesta mi-am recuperat terenul si l-am arendat la o alta asociatie agricola, deoarece firma care l-a lucrat timp de 6 ani nu a vrut sa-mi dea nicio despagubire. Acum, exista vreo sansa sa-mi primesc despagubirile de la firma respectiva? Care ar fi procedura? Ar trebui sa fac si o plangere la parchet? Ce ma sfatuiti?

P.S. Politistul care s-a ocupat de caz nu m-a informat cu privire la rezultatul anchetei politiei, chiar daca am cerut lamuriri.

Multumesc si o zi buna!
Cel mai recent răspuns: Gabi92 , utilizator 11:48, 22 Aprilie 2012
Ar fi fost foarte bine pentru dumneavoastrã dacã în cuprinsul plângerii penale depusa la IPJ, v-aţi fi constituit parte civilã cu despãgubirile pe care acum, dupã şase ani le reclamaţi
As putea sa mai fac o alta plangere penala in care sa cer despagubiri? Terenul arabil a fost pierdut de 6 ani, insa eu in tot acest timp am incercat sa-l recuperez facand cereri la primarie, prefectura, politie, asociatia agricola respectiva. Insa tocmai acum l-am recuperat.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune la tulburare de posesie Gabi92 Gabi92 Buna ziua! Daca un teren agricol a fost lucrat abuziv de o asociatie agricola timp de mail multi ani (8 ani) daunele se cer pe toti anii sau pe ultimii 3 ... (vezi toată discuția)
Sesizare sau plangere penala? Gabi92 Gabi92 Buna ziua! Bunicul meu are 1ha teren agricol, care de aprox 8 ani este lucrat de o asociatie agricola, care nu vrea sa recunoasca. Bunicul a incercat toate ... (vezi toată discuția)
Semnatura falsa vcornelia vcornelia Buna ziua. Sunt din Orastie si detin teren in alta localitate din judet. Acum cand am cerut adeverinta pentru apia de la primaria respectiva am aflat ca ... (vezi toată discuția)