avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Activitate zapodeanu

Activitate zapodeanu

Răspuns la discuția abonament content practic
inca o intrebare...mai intentionati in viitorul apropiat sa puneti la dipozitie vreun program legislativ?
mi-a expirat abonamentul content practic si as vrea sa il prelungesc....m-am chinuit cca 40 de minute pe site sa gasesc posibilitatea de a achizitiona din nou produsul insa este peste puterea mea de intelegere cum sa dau de acele informatii. ca sa nu mai spun ca e deranjant ca nu gasesti un nr de telefon ca sa intrebi pe cineva care are legatura cu acest site..lamuriti-va voi pls cum sa procedez ca sa pot achizitiona din nou produsul.multumesc
Discuție nelamurire
am trimis un mail la adresa magazin@avocatnet.ro intrucat a fost singura pe care am gasit-o la voi pe site ca sa poata fi cineva contactat in care reclamam anumite disfunctionalitati ale aplicatieii legislative inclusa in programul content practic al carui posesor sunt...desi e trimis de 3 zile, de pe data de 17.11.2007, nimeni nu a binevoit sa imi raspunda la mail...ma intreb ce se intampla....
Discuție nelamurire
am trimis un mail la adresa magazin@avocatnet.ro intrucat a fost singura pe care am gasit-o la voi pe site ca sa poata fi cineva contactat in care reclamam anumite disfunctionalitati ale aplicatieii legislative inclusa in programul content practic al carui posesor sunt...desi e trimis de 3 zile, de pe data de 17.11.2007, nimeni nu a binevoit sa imi raspunda la mail...ma intreb ce se intampla....
Răspuns la discuția Problema aplicatie legislatie
bineinteles ca am trimis un mail celor ce administreaza acest site in care le-am descris situatia insa nu a binevoit sa ma contacteze cineva...mai mult, nici macar nu am primit vreun mail care sa confirme ca reclamatia mea a fost inregistrata...cred ca o sa ma adresez OPC-ului.
mie mi se pare corect ca problema sa fie corectata de cei care administreaza acest site...la urma urmei, de la ei am cumparat produsul.
mie mi se pare corect ca problema sa fie corectata de cei care administreaza acest site...la urma urmei, de la ei am cumparat produsul.
si eu am probleme cu aplicatia...de exemplu, ieri am cautat legea 53/2003. programul mi-a afisat legea, am dat click pe optiunea "forma actualizata",mi-a aratat care sunt actualizarile, insa sub nici o forma nu se deschide vreun fişier cu actualizarea....sincer, sunt foarte dezamagit...mi s-a parut super pretul cand am cumparat produsul, insa se vede ca e adevarata zicala "cat dai atata face". faza cu actualizarile am mai patit+o..