avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... nelamurire
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

nelamurire

am trimis un mail la adresa magazin@avocatnet.ro intrucat a fost singura pe care am gasit-o la voi pe site ca sa poata fi cineva contactat in care reclamam anumite disfunctionalitati ale aplicatieii legislative inclusa in programul content practic al carui posesor sunt...desi e trimis de 3 zile, de pe data de 17.11.2007, nimeni nu a binevoit sa imi raspunda la mail...ma intreb ce se intampla....
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 22:45, 26 Ianuarie 2008
www.avocatnet.ro/content/pag...

uite aici sunt mai multe mailuri prin care poti contacta mai multi oameni sa semnalezi probleme :D
As vrea sa postez aceasta intrebare si nu am reusit sa aflu cum as putea posta pe Forum in afara de Mesaje Private. Daca o poti face tu, iti multumesc.

Locuiesc in casa unei prietene care a plecat in ungaria acum 17ani.
fata de casa ei nu am nici un act cu exceptia procurii in fata politiei pe care a trebuit sa o dea cand a parasit tara, ca lasa pe cineva sa aiba grija.
ea a totvorbit ca imiva vinde mie casa iar eu in totacest timp am facut multe imbunatatirii plus ca am platit tot ceea ce trebuia platit la stat.
acum vrea sa vina sa vanda casa. cumpot eu sa mai imi recuprez banii mai ales ca la acelmoment casa facea 1000Eu iar acum face 45000eu.

Multumesc anticipat
oau ....ceea ce ai facut tu se numeste ”gestiunea de afaceri” adica ai facut reparatii si ai avut grija de casa....dar in acelasi timp sa inteleg ca a fost un mandat de folosinta....ai stat in casa nuh? ...nu prea ai cum sa o obligi sa iti vanda tie...poti primi doar banii inapoi pt tot ce ai facut si era necesar pt intretinerea casei ....dar nu poti primi ceea ce a sporit valoarea....ai putea sa invoci uzucapiunea de 10-20 de ani ....dar nu prea ai buna credinta ...ca tu stiai ca posezi pt altul....sau nah ....aveai speranta ..ca o sa posezi pt tine...tare complicat....cel mai bine ....consulta un avocat....B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata reprezentand avans pentru rezervarea unei locuinte - inselaciune? julia_itl julia_itl Buna ziua, As vrea sa va intreb ce sanse as avea sa recuperez o suma de bani trimisa prin transfer bancar. Transferul e facut din contul meu personal ... (vezi toată discuția)
Bună, doresc să fac o plângere anpc, am trimis în service ... N0mad N0mad Bună, doresc să fac o plângere ANPC, am trimis în service telefonul personal (Sony Xperia 5 II, 4100 lei la achiziție) de 3 ori în ultimele 2 luni pentru ... (vezi toată discuția)
Violare corespondenta electronica lavi_ena lavi_ena Buna ziua! Cum pot proceda sa dau in judecata pe cineva care mi-a citit mail-urile fara acordul meu si le-a mai si copiat (forward-at) pe mailul propriu fara ... (vezi toată discuția)