avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... abonament content practic
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

abonament content practic

mi-a expirat abonamentul content practic si as vrea sa il prelungesc....m-am chinuit cca 40 de minute pe site sa gasesc posibilitatea de a achizitiona din nou produsul insa este peste puterea mea de intelegere cum sa dau de acele informatii. ca sa nu mai spun ca e deranjant ca nu gasesti un nr de telefon ca sa intrebi pe cineva care are legatura cu acest site..lamuriti-va voi pls cum sa procedez ca sa pot achizitiona din nou produsul.multumesc
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 11:20, 27 Septembrie 2008
Din pacate, produsul nu mai exista.

Pe pagina "Despre noi" aveti toate adresele de email ale oamenilor de la Avocatnet.ro.
inca o intrebare...mai intentionati in viitorul apropiat sa puneti la dipozitie vreun program legislativ?
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vrei sa primesti zilnic newslettterul avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Constant, unii abonati ai newsletterului gratuit produs de Avocatnet.ro ne semnaleaza faptul ca se intampla sa primeasca cu intarziere newsletterul, sa il ... (vezi toată discuția)
Probleme tehnice BX BX In ultimul timp forumul se misca foarte incet...dureaza chiar peste un minut sa se incarce o pagina de topic. In unele situatii se pierde legatura cu baza de ... (vezi toată discuția)
Ajutor - spam Gabriela Mihai Gabriela Mihai Sunt invadata de spam-uri pe adresa de pe avocatnet. Ce ma fac? Primesc cate 41 pe zi. (vezi toată discuția)