avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Probleme tehnice
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Probleme tehnice

In ultimul timp forumul se misca foarte incet...dureaza chiar peste un minut sa se incarce o pagina de topic.
In unele situatii se pierde legatura cu baza de date (eroare sql), iar in alte situatii nu se afiseaza nimic (doar un profil blank):
[ link extern ]

Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 15:40, 8 Februarie 2010
Da si eu am patit la fel.
La mine nu dureaza chiar un minut dar cred ca cca 30 secunde.
Probabil ca este foarte multa lume in acelasi timp.Asa este?
Accesati link-ul de mai jos, gasiti un raspuns si acolo.

www.avocatnet.ro/content/for...

Gabriela Pintea
Buna ziua,

Ne-am si cerut scuze acum o saptamana pentru problemele in cauza. In scurta vreme sper sa fie rezolvate definitiv. Achizitionam echipament nou si continuam in acelasi ritm de dinainte de probleme. :)

Explicatia e simpla: trafic mare, echipamente suprasolicitate. Rezultatul se vede si se simte, motiv pentru care ne cerem scuze inca o data.

Numai bine.

Alin
Eu va sugerez sa treceti la un forum bazat pe phpBB, unde pot exista mii de utilizatori conectati fara a afecta asa de mult performantele echipamentelor.
Un forum de genul phpbb sau invision powerboard, etc, au avantajul ca sunt free si au in spate o comunitate importanta de dezvoltatori care le intretin permanent. Asa incat n-am eliminat niciodata varianta in cauza. Pe de alta parte insa, phpbb-ul sufera si el de aceeasi problema a optimizarii ca si multe alte variante online. Sincer, am niste indoieli ca ar tine mai bine decat forumul pe care l-am optimizat noi sub traficul pe care il inregistram acum.

Ce am facut noi aici nu mai e deloc un forum. De fapt, tot siteul tinde sa fie un mare conglomerat de instrumente de socializare si comunicare. Astfel incat e aproape imposibil ca o platforma luata de-a gata sa poata fi o varianta buna pentru un sistem dezvoltat special pentru un anumit tip de comunitate, asa cum este Avocatnet.ro.

Cum spuneam, acum e nevoie de servere dedicate pentru bazele de date, de servere dedicate petnru web si de servere dedicate petnru mail. Pe unele dintre ele le-am adus, urmeaza sa completam cu altele.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Emailuri ContSters78406 ContSters78406 Am si eu o intrebare:de ce mesajele care ma anunta ca a mai fost postat un raspuns la un topic vine doar la anumite ore si nu vine exact cand acest mesaj a ... (vezi toată discuția)
Modificari forum 08 mai 2009 pianistul pianistul - alertele de mesaje noi in subiectele urmarite ajung acum mai repede ( alertele vor ajunge in maxim 10 min de la postarea mesajulu, inainte se trimiteau o ... (vezi toată discuția)
Am lansat sectiunea de documente utile (modele de acte, formulare si contracte utile) Admin Admin Am lansat sectiunea de documente utile. Va invitam sa contribuiti la crearea unei baze de date cu modele de acte, formulare, contracte si alte documente ... (vezi toată discuția)