avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Probleme tehnice
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Probleme tehnice

In ultimul timp forumul se misca foarte incet...dureaza chiar peste un minut sa se incarce o pagina de topic.
In unele situatii se pierde legatura cu baza de date (eroare sql), iar in alte situatii nu se afiseaza nimic (doar un profil blank):
[ link extern ]

Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 15:40, 8 Februarie 2010
Va inteleg, dar un upgrade hardware doar va prelungi inevitabilul, nu va rezolva definitiv situatia. Daca hardware-ul se va tot imbunatati pe parcurs nu-i nicio problema, dar implementarea unei solutii cu cerinte foarte reduse ar fi fost cea mai buna alegere pe termen lung. Oricum, apreciem ca se face ceva, indiferent de alegerea caii de dezvoltare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Emailuri ContSters78406 ContSters78406 Am si eu o intrebare:de ce mesajele care ma anunta ca a mai fost postat un raspuns la un topic vine doar la anumite ore si nu vine exact cand acest mesaj a ... (vezi toată discuția)
Modificari forum 08 mai 2009 pianistul pianistul - alertele de mesaje noi in subiectele urmarite ajung acum mai repede ( alertele vor ajunge in maxim 10 min de la postarea mesajulu, inainte se trimiteau o ... (vezi toată discuția)
Am lansat sectiunea de documente utile (modele de acte, formulare si contracte utile) Admin Admin Am lansat sectiunea de documente utile. Va invitam sa contribuiti la crearea unei baze de date cu modele de acte, formulare, contracte si alte documente ... (vezi toată discuția)