avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Activitate ClaudiaClaudiamirela@gmail.com

Activitate ClaudiaClaudiamirela@gmail.com

La întoarcere am taxat iar pe toate mijloacele de transport cu care am circulat.Intrebarea mea e dacă cineva taxează când urca și la jumătatea călătoriei? Sa fim serioși.

vali m a scris:

Pai este valabil biletul o ora. Daca ati fost si la doctor, probabil a trecut mai mult.
Este posibil sa va trimita amenda.

Bună ziua.In cursul zilei de ieri am fost cu mama și fata la doctor.Am taxat pe 412, apoi transfer pe 330, iar tramvaiul 27.La întoarcere tramvaiul 23-tramvaiul 1-stb 412.Au urcat controlorii.( cam a 3 a stație)I am dat cardul de călătorii...si cica nu am taxat?!?? Zic ba da I am explicat.,Cica sa mai verific în timpul călătoriei dacă au expirat minutele.Pai cine se uită la ce ora a taxat??!?! O mare prostie!!! Sa scrie frate când îți apare transfer și câte minute mai sunt!!?? Nu mi a cerut buletinul dar cardul pe care am călătorii e fostul meu card de abonament ( poate scanand I au apărut datele mele).I am explicat ca nu ma asezam dacă nu scanam.Culmea e ca decât pe mine m a controlat.Voi primi amendă? Multumesc
Bună ziua.In 2008 am făcut un împrumut 2300 euro.aveam rata in euro,am făcut refiintare ca sa am rata in lei.am plătit o perioadă.binenteles ca după un timp am avut executor.am avut oprire timp de doi ani,cam 10000.mi am schimbat serviciul si mi s a făcut oprire iar si nu s a mai ținut cont de cei doi ani de oprire....am executare silită 350000....am vb cu executorul si m a plasat la cel de la bancă... Care mi a zis sa ii dau 10000 si scap...e legal i am spus si mi a răspuns ca pana la proba contrarie ...asta e...întrebare: as putea sa rezolv cumva problema ? Mulțumesc...as putea sa ii dau in judecată, e o sumă mare.
am făcut un credit în 2008! 2300euro.!am plătit o perioada. Am avut oprire timp de 2 ani..cam 100 mai. ..mi am schimbat serviciul și după un an iar mi s a făcut oprire.am sunat la executor dar mi a dat un nr de tf al unui domn de la banca

S a prescris datoria?