avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Oprire o treime din salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Oprire o treime din salariu

Bună ziua.In 2008 am făcut un împrumut 2300 euro.aveam rata in euro,am făcut refiintare ca sa am rata in lei.am plătit o perioadă.binenteles ca după un timp am avut executor.am avut oprire timp de doi ani,cam 10000.mi am schimbat serviciul si mi s a făcut oprire iar si nu s a mai ținut cont de cei doi ani de oprire....am executare silită 350000....am vb cu executorul si m a plasat la cel de la bancă... Care mi a zis sa ii dau 10000 si scap...e legal i am spus si mi a răspuns ca pana la proba contrarie ...asta e...întrebare: as putea sa rezolv cumva problema ? Mulțumesc...as putea sa ii dau in judecată, e o sumă mare.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iunie 2018
ClaudiaClaudiamirela@gmail.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:14, 20 Iunie 2018
Nu cred ca veti gasi raspunsul complet aici. Sfatul meu este sa mergeti cu actele la un avocat, vedeti ce spune, pentru ca par excesive sumele, mai ales ca spuneti ca ati platit din credit. CU siguranta exsita si dobanzi si penalitati mari. In al doilea rand, fiind un credit atat de vechi, este posibil sa aveti sanse mari pe clauze abuzive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa fac un card de credit de la bt și am fost azi dar după ... catalinciprian catalinciprian Vreau sa fac un card de credit de la bt și am fost azi dar după ce am ajuns acasă am aflat ca este o vrăjeală dar cei de la banca nu mi.au explicat asa ... (vezi toată discuția)
Dobanzi exagerate ela_ela1974 ela_ela1974 buna ziua suntem un grup de persoane care nu stim cui sa ne adresam poate ne ajutati eu va dau ex meu si restul sunt in aceasi situatie. Am luat un imprumut ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont codrut_c codrut_c Buna ziua, in 2008 am facut un credit de 10000 euro la banca RBS, pana in 2010 am achitat aproximatix 50% din suma datorata , apoi in urmatorii 2 ani deoarece ... (vezi toată discuția)