avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire pe cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire pe cont

Buna ziua, in 2008 am facut un credit de 10000 euro la banca RBS, pana in 2010 am achitat aproximatix 50% din suma datorata , apoi in urmatorii 2 ani deoarece nu am mai avut serviciu , plateam cate 50 de euro(fata de acolo spunea ca e ok sa dau cat am ....dar defapt ulterior am aflat ca eu plateam penalizari...etc). din 2013 nu am mai platit , iar in 2014 m-am angajat! Acum am aflat ca mi-au pus oprire pe salariu si mai mult decat atat cand am facut creditul , spun ca am de plata tmai mult 10000 de euro.
Pot face ceva ?va rog sa ma ajutati !
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 09:53, 9 Septembrie 2015
Puteti sa faceti contestatie la executare in termen de 15 zile de cand ati aflat de poprire. Contestatia se depune la judecatoria din raza domiciliului dvs. Acolo mentionati toate motivele care pot conduce la anularea executarii.
Trebuie să știți că pentru credit v-ați obligat să plătiți dobânzi, iar în caz de neplată sau plată parțială datorați și penalități. Suma ceruta acum include dobandă și penalități scurse pe toată perioada când nu ați plătit rata, deci este normal să fie mult mai mare.

De asemenea, dacă intre 2008 și 2010 ați achitat 5000 euro, nu înseamnă că ați plătit jumătate din credit. Mare parte din acea sumă o reprezintă dobânzile.

Înainte de a face contestație la executare și de a plăti degeaba un avocat, uitați-vă atent/atentă pe contractul de credit și vedeți ca nu cumva cei de la Banca să fi procedat corect, iar dvs. să dați degeaba 1000 lei taxă de timbru și alte mii de lei pe avocat.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Septembrie 2015
IMicro Bucuresti, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu banca mariaglava mariaglava Buna seara! Va rog sa ma lamuriti daca puteti in legatura cu o problema pe care am cu banca. In 2008 am facut un credit la banca pe firma de 325000 ron, din ... (vezi toată discuția)
Poprire/executare silita VladQW VladQW Cazul de fata: Un credit de 10000 euro. Rata lunara vreo 300 euro. Valoare restanta credit, nu departe de 10000 euro. Intre timp amandoi sunt restructurati ... (vezi toată discuția)
Garantii colaterale insolventa marss marss Sunt asociat unic a unei SRLaflat in insolyenta din dec. 2009.In anul 2008 am garantat cu locuinta personala un credit contractat de societate si am semnat un ... (vezi toată discuția)