avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Activitate România 10

Activitate România 10

Răspuns la discuția scandal cu batai!
Va multumesc pentru sfat!

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Luati URGENT legatura cu un avocat din Germania.

Buna seara! Va rog sa imi spuneti ce se poate intampla cu o persoana implicata intr-un scandal , intr-o discoteca din Germania, care s-a finalizat cu bataie! Fiul meu, din declaratia data politiei de mai multe persoane, ar fi lovit mai multe persoane printre care si o fata ( care se bagase in fata altui baiat sa-l salveze) ... el era foarte baut si nu stie exact ce si cum s-au intamplat lucrurile.. A doua zi a mers la politie si a dat declaratie , apoi a semnat ceea ce a declarat. . Ce se poate intampla si la ce ne putem astepta pe mai departe? E nevoie sa angajam un avocat? Mentionez ca suntem in Germania de 5 ani si fiul meu nu a avut nici o problema cu politia nici in tara , nici aici! Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns , ca nu mai am liniste de cand s-a intamplat toata aceasta poveste! Va multumesc anticipat!
Daca am divortat de fostul soț in 2009 si pana in momentul de fata nu a platit pensie alimentara ptr cei doi copii pe care ii avem( unul fiind deja major) , ce pasi pot sa urmez, ca sa isi faca datoria macar pentru cel mic, care are deja 11 ani si nu a beneficiat de nici un ajutor din partea tatalui pana acum? Mentionez ca el s-a lasat de lucru dupa divort si lucreaza de atunci la negru , tocmai ca sa nu pot dovedi ca el are un venit constant...ce pot face in acest caz?
Răspuns la discuția Furt în Germania
Politia a trimis cazul mai departe in justitie si ptr ca sora mea nu a avut antecedente, avand si un copil minor , a fost iertata!
Răspuns la discuția Furt în Germania
Va mulțumesc pentru răspuns. Sora mea e în depresie din acel moment și nustiu ce sa ii mai zic, sa o liniștesc.
Bună seara. Am o sora care a furat un tricou în valoare de 10 euro din Real,în Germania. A fost prinsa, i s-a impus sa plătească suma de 50 Euro la Real, apoi a fost chemata politia și i s-a făcut plângere penala. E prima oara când a făcut asa ceva, cazierul ei e curat. Ce se poate întâmpla după ce se ajunge la proces? E nevoie sa plătească avocat? Va rog frumos să-mi dați un răspuns, pentru ca a intrat în depresie și nu știu cum sa o liniștesc. Va mulțumesc anticipat!