avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... scandal cu batai!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

scandal cu batai!

Buna seara! Va rog sa imi spuneti ce se poate intampla cu o persoana implicata intr-un scandal , intr-o discoteca din Germania, care s-a finalizat cu bataie! Fiul meu, din declaratia data politiei de mai multe persoane, ar fi lovit mai multe persoane printre care si o fata ( care se bagase in fata altui baiat sa-l salveze) ... el era foarte baut si nu stie exact ce si cum s-au intamplat lucrurile.. A doua zi a mers la politie si a dat declaratie , apoi a semnat ceea ce a declarat. . Ce se poate intampla si la ce ne putem astepta pe mai departe? E nevoie sa angajam un avocat? Mentionez ca suntem in Germania de 5 ani si fiul meu nu a avut nici o problema cu politia nici in tara , nici aici! Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns , ca nu mai am liniste de cand s-a intamplat toata aceasta poveste! Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 3 Iunie 2019
România 10, utilizator
Cel mai recent răspuns: România 10 , utilizator 08:09, 4 Iunie 2019
Buna seara,
Luati URGENT legatura cu un avocat din Germania.
Va multumesc pentru sfat!

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Luati URGENT legatura cu un avocat din Germania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. plangere impotriva unui politist tanya.br tanya.br buna seara...scriu aici pentru un prieten care vrea sa depuna o plangere impotiva unui politai din mediul rural care l-a amenintat cu bataia si cu dosar penal ... (vezi toată discuția)
Scandalangiu lovit cu mașina BiancaM29 BiancaM29 Bună seara, Astăzi în timp ce mă aflam în oraș la volanul mașinii am claxonat un \"domn\" deoarece se urcase pe banda mea. Acesta a accelerat, a ... (vezi toată discuția)
Conflict soldat cu rani minore beaganea beaganea Buna ziua, As avea nevoie de o indrumare legala pentru fratele meu in varsta de 20 de ani care a participat activ la un conflict. Las mai jos povestea ... (vezi toată discuția)