avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1724 soluții astăzi
Forum Activitate Adrian7791

Activitate Adrian7791

Bună seara!!
Dacă ma poate lamuri cineva, cum se calculează orele suplimentare în funcție de câte zile lucrătoare are luna și de salariul net.
Va mulțumesc!!!
Cum se poate obține pensia de urmaș pentru copil(minor) in urma decesului unuia dintre părinți,ce acte sunt necesare si unde se pot depune?
VA MULTUMESC!
Răspuns la discuția Medicină Muncii
Va mulțumesc pentru raspunsurile dvstra!Multă sănătate va doresc!
Buna ziua!Datorită glicemiei si trombocitelor cu valori mari depistate la analizele periodice făcute de cei de la Medicină Muncii mi sa dat apt de munca pentru 30 de zile.A expirat această perioadă iar de la.departamentul Resurse Umane mi se IMPUNE sa iau concediu de odihna.Am făcută programare la un medic de Diabet si Nutritionis iar ac aștept decizia si un diagnostic dat de medic.Ce drepturi legale am in aceasta perioada in care ,,Nu sunt apt de munca,,?Mi se poate impune sa iau CO?
Cu speranta ca am dat destule amănunte si am reușit să fac înțeleasă problema mea ....Va multumesc anticipat!
ADRIAN
Buna ziua!Contractul individual de munca sa terminat după perioada de preaviz pe data de 11.08.2017 si pana in momentul de față nu am primit adeverința de vechime sau lichidarea.ce pot face sa intru in posesia acestor acte dat fiind că dna de la personal amână neîncetat,pe diferite motive,predarea acestor acte!?Va multumesc anticipat!Adrian