avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Problema juridica sau indolenta?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Problema juridica sau indolenta?

Buna ziua!Contractul individual de munca sa terminat după perioada de preaviz pe data de 11.08.2017 si pana in momentul de față nu am primit adeverința de vechime sau lichidarea.ce pot face sa intru in posesia acestor acte dat fiind că dna de la personal amână neîncetat,pe diferite motive,predarea acestor acte!?Va multumesc anticipat!Adrian
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:00, 4 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
O plangere la ITM si chemare in instanta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ați depus o solicitare scrisa în acest sens?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere cipita cipita am solicitat angajatorului o adeverinta de salariu pentru a accesa un credit, la 4 zile dupa aceasta cerere am fost convocat pentru abatere disciplinara la ... (vezi toată discuția)
E legal sa nu mi se dea cim ? irisevy irisevy Buna ziua,am si eu o problema. Sunt in perioada de preaviz, am instiintat agajatorul ce acte imi trebuie atunci cand plec de la ei si se pare ca ma tot amana ... (vezi toată discuția)
Incetare contract individual de munca, retinere auto firma pana la achitarea salariului - riscuri gabi4d gabi4d Buna seara, Numele meu este Florea Gabi. Ca urmare a neplatii salariului de catre angajator am depus demisia art 81 aliniatul8. Am ,pe baza de proces ... (vezi toată discuția)