avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Activitate Crislinca

Activitate Crislinca

Buna ziua .cum se procedeaza pt a recunoaste tatal fiul minor de 13 ani ? Deoarece poarta numele mamei inainte de a se cununa cu tatal lui mama purtandui numele de familie al sotului prin cununie si copilul ramanand cu numele vechi .pt al recunoaste tatal si pt al trece pe minor pe numele tatalui de familie ce este de facut ?
Buna ziua am fost pensionata pe caz de boala gradul 2 de invaliditate. Cate ore am dreptul de a munci 4 ore sau 2 ore?
Buna ziua .daca ma lendionat pe caz de boala gradul 2 .si osa iau pensie de invaliditate cat am dreptul de a munci cu carte de munca ( 4 ore sau 2 ore) ?
Buna ziua daca ma pensionat pe caz de boala cu gradul 2
Si o sa iau pensie de invaliditate cate ore am dreptul la munca r ore sau 2 ore?
Buna seara am (handicap hiv) si iau alocatie hrana complementar handicap si indemnizatie insotitor beneficiez de pensie de invaliditate adica pe caz de boala ca nu am muncit ! Sau imi opreste indemnizatia de insotitor pt cea de invaliditate? Am auzit ca am dreptul si la pensie de invaliditate dar sunt nelamurita in legatura cu banii care ii iau mi se opreste ceva? Si cum se calculeaza criterile ? Nu am muncit niciodata. Am 29 de ani si 10 luni .cat este pensia de invaliditate? Multumesc