Stagiul de cotizare al ccc va fi luat in calcul si la functia secundara??? Atata timp cat acolo nu voi avea stagiu decat max 2 luni??? Cornel Vasile a scris:
Daca sunteti salariata la mai multi angajatori , atunci concediul de maternitate va fi platit de toti angajatorii.
Am revenit din crestere copil in 10 mai 2018 la F1 cu 3 luni inainte. In 20 mai m.am mai luat un job la F2. In iulie sau august intru in concediu prenatal. Firma F2 imi va plati concediu. Se considera stagiu de cotizare CC si la F2???
Mai bine dupa minim 5 luni lucrate sa ramai insarcinata sa nu risti sa nasti mai devreme. Riscul maternal il da medicul in functie de conditiile de munca si de evolutia sarcinii in general din luna 5-6 de sarcina. Concediul maternal ti.l da din luna 7 de sarcina.
Madymadalina a scris:
Nu ma poate ajuta nimeni cu un raspuns. Va rog mult!
In data de 10.05.2018 m.am reintors la munca din crestere copil cu 3 luni inainte la F1. In 20.05.2018 m.am angajat si la F2 un al doilea loc de munca. In data de 01.07.2018 voi intra in concediu de maternitate. F2 imi va plati concediu???
Permisul nu va fi retinut nici.o zi! L.am primit. Motivul: legea spuna ca daca accidentul a fost produs in urma cu mai mult de 18 luni- nu se retine permisul.
In urma cu 20 luni am provocat un accident rutier soldat cu 2 victime cu îngrijiri medicale de 150 respectiv 200 zile. Victimele si-au retras plângerile si dosarul s.a clasat după 19 luni de la producerea accidentului. Eu am avut dovada de circulatie lunar. Nu a fost decât neatenție la volan...fara alcool, interesctii, linie continuă etc. Imi va restitui permisul sau il poate retine pt 90 zile???