avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cand beneficiez de prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cand beneficiez de prenatal

Buna ziua! Nu am mai lucrat de la sfârșitul anului 2014 și acum în luna Mai 2018 m.am angajat. Aș dori să știu dacă am dacă lucrez 4 luni și rămân gravidă după care îmi bag medical de risc maternal aș beneficia de indemnizația de creștere pentru copil. După calculul meu ar fi 4 luni lucrate plus 9 luni până se naște copilul rezultă 13 luni aș putea beneficia în condiții aceasta de prenatal sau trebuie să am 12 luni lucrate și a 13-a 14-a lună să rămân gravidă pentru a beneficia de prenatal cum să procedez Vă mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Laura634142 , utilizator 19:57, 25 Mai 2018
Nu ma poate ajuta nimeni cu un raspuns. Va rog mult!
Mai bine dupa minim 5 luni lucrate sa ramai insarcinata sa nu risti sa nasti mai devreme. Riscul maternal il da medicul in functie de conditiile de munca si de evolutia sarcinii in general din luna 5-6 de sarcina. Concediul maternal ti.l da din luna 7 de sarcina.

Madymadalina a scris:

Nu ma poate ajuta nimeni cu un raspuns. Va rog mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de risc maternal Amaia27 Amaia27 Buna seara, as dori sa aflu daca voi beneficia de concediu de risc maternal platit, in conditiile in care lucrez de doar 3 luni la actualul loc de munca si ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal Bianca_vlasin Bianca_vlasin Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie mai speciala si poate imi da cineva niste raspunsuri. Acum 2 luni am pierdut o sarcina mare, la 30 saptamani (cauza - ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)