avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Activitate Rusev

Activitate Rusev

Răspuns la discuția Major minora
Da,dar eu nu ma refeream la act sexual.O relatie excluzand actele sexuale.
Discuție Major minora
Salut,fata de care imi place are 14 ani,eu 18 si avem o relatie.Parintii ei sunt despartiti de multi ani.E in grija lu' maica-sa ,dar amandoi parinti au tutela.Maica-sa e de acord cu relatia,taicas-o nu.Se poate face ceva?
Răspuns la discuția Copil minor
Luat de la parinti prin cai legale,de catre o persoana majora prieten cu acea persoana.Situatia sta in felul urmator.Un amic are o prietena(ea minora,el major)Si fata are probleme cu parintii,abuz fizic si mental.El vrea sa o ia la el sa o intretina el.Ambii au situatie materiala buna,dar fata vrea sa mearga la el ca sa aiba liniste si siguranta.El vrea sa devina tutorele el oficial.
Discuție Copil minor
In ce conditii poate fi luat un copil minor de la parintii lui?Cum se procedeaza?Si ajuta ceva daca este abuzat fizic si mental(bataie si injuraturi)?
Daca un baiat major este impreuna cu o fata minora 18 ani si 15,au o relatie si parintii nu sunt de acord,dar fata da.Baiatul poate fi acuzat de corupere de minori?Si daca fata vrea sa plece de acasa se poate face ceva?(Fara acte sexuale)
Discuție Relatie
Daca un baiat major este impreuna cu o fata minora 18 ani si 15,au o relatie si parintii nu sunt de acord,dar fata da.Baiatul poate fi acuzat de coruptie de minori?Si daca fata vrea sa plece de acasa se poate face ceva?