avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Copil minor
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Copil minor

In ce conditii poate fi luat un copil minor de la parintii lui?Cum se procedeaza?Si ajuta ceva daca este abuzat fizic si mental(bataie si injuraturi)?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:21, 26 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Luat de la parinti prin cai legale,de catre o persoana majora prieten cu acea persoana.Situatia sta in felul urmator.Un amic are o prietena(ea minora,el major)Si fata are probleme cu parintii,abuz fizic si mental.El vrea sa o ia la el sa o intretina el.Ambii au situatie materiala buna,dar fata vrea sa mearga la el ca sa aiba liniste si siguranta.El vrea sa devina tutorele el oficial.
@Rusev
Ati mai pus aceasta intrebare dar sub alta forma, de cel putin 3 ori.
Va rog relatati adevarul deschizand un singur topic, astfel incat sa puteti primi raspunsul care credeti ca v-ar putea fi de folos.

Pe scurt, din ceea ce am citit in celelalte topicuri deschise., prietenul nu exista, sunteti Dvs. persoana de 18 ani care are o relatie cu o minora in varsta de 14 ani si al carei tata nu este de acord cu relatia.
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa-mi raspundeti si mie - relatie cu o minora CristianCrz CristianCrz Am o relatie cu o minora 17 ani si 5 luni, ieri chiar in ziua de Paste au avut loc niste incidente, parintii ei nu sunt de acord de foarte mult timp cu ... (vezi toată discuția)
Consimtamantul sexual, problema cu o minora si un major lilith27 lilith27 Buna ziua, Va scriu o povestioara, pe scurt, sper ca se potriveste la drept penal, daca nu, rog un moderator sa ma indrume catre sectiunea potrivita. E vorba ... (vezi toată discuția)
Dacă o fata de 16 ani face 17 într-o luna , se muta cu prietenul ... Lavinia1334567 Lavinia1334567 Dacă o fata de 16 ani face 17 într-o luna , se muta cu prietenul ei major ,pleacă de acasă, și părinții anunță autoritățile, autoritățile au ... (vezi toată discuția)