avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... relatia dintre un minor si major
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

relatia dintre un minor si major

Daca un baiat major este impreuna cu o fata minora 18 ani si 15,au o relatie si parintii nu sunt de acord,dar fata da.Baiatul poate fi acuzat de corupere de minori?Si daca fata vrea sa plece de acasa se poate face ceva?(Fara acte sexuale)
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 18:30, 6 Decembrie 2017
Da, băiatul major poate fi acuzat de corupere de minori. Părinţii răspund de fată până la majorat.Dacă fata se căsătoreşte oficial, cu acordul părinţilor la 16 ani cu băiatul, soţul tinerei va fi răspunzător pentru ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatie Rusev Rusev Daca un baiat major este impreuna cu o fata minora 18 ani si 15,au o relatie si parintii nu sunt de acord,dar fata da.Baiatul poate fi acuzat de coruptie de ... (vezi toată discuția)
Prietena mea în vârstă de 16 ani, vrea sa plece de acasă.... Izi_27 Izi_27 Prietena mea în vârstă de 16 ani, vrea sa plece de acasă (nu se mai înțelege cu părinți ei) și să se mute împreună cu iubitul ei care este major. ... (vezi toată discuția)
Poate fi acuzat de corupere? cryssa2807 cryssa2807 Buna seara ! Intrebarea ce urmeaza o pun pentru o prietena buna care nu are internet si ma rugat pe mine daca pot sa ma interesez insa pe net nu am gasit ceva ... (vezi toată discuția)