Ati reusit sa recuperati pensia? Ce alte demersuri ati mai facut? Ma aflu intr.o situatie similara si nu stiu daca sa apelez la ministerul de justitie sau prin executor. Multumesc!
Ati reusit sa recuperati pensia? Ce alte demersuri ati mai facut? Ma aflu intr.o situatie similara si nu stiu daca sa apelez la ministerul de justitie sau prin executor. Multumesc!
Judecatoria Targoviste a admis o cerere de majorare a pensiei alimentare raportat la salariul minim pe economia spaniola si a stabilit noul cuantum la 25% din acest salariu. Daca eu domicilez in Ro si am primit hotararea in 23 aprilie, cand ar trebui sa merg pt legalizare? Mentionez ca paratul locuieste in spania. Si daca cererea a fost introdusa din 2015, cum sau cine va stabili ce pensie am de recuperat? Va multumesc!
Buna ziua,
Am despus cerere pt majorare pensie alimentara din spania la jud targoviste in aug 2015, fara avocat. Dosarul probabil s.a pierdut intr.un sertar, pana in ianuarie 2017 cand am intrebat ce si cum, pt ca nu primisem nici o veste. Abia asta vara prin intermediul Mj l.au localizat pe pârat, insa ambele citatii transmise la adresa comunicata de interpol s.au intors nesemnate. Am rugat din nou la Mj pt o noua solicitare de localizare, insa va dura din nou cateva luni. In ianuarie 2018 am termen si nu stiu ce sa fac, cum sa pun problema mai departe. El nu doreste sa sustina minorul sub nici o forma. Nici pensia actuala de 180 lei n.am mai primit.o de 6 luni. Din contra, de 2 ani ma tot ameninta cu un test de paternitate. Va multumesc!