avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sentina pensie alimentara din Spania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sentina pensie alimentara din Spania

Judecatoria Targoviste a admis o cerere de majorare a pensiei alimentare raportat la salariul minim pe economia spaniola si a stabilit noul cuantum la 25% din acest salariu. Daca eu domicilez in Ro si am primit hotararea in 23 aprilie, cand ar trebui sa merg pt legalizare? Mentionez ca paratul locuieste in spania. Si daca cererea a fost introdusa din 2015, cum sau cine va stabili ce pensie am de recuperat? Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Mai 2018
OanaJ2017, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:40, 5 Mai 2018
Buna seara
La 30 de zile de la data COMUNICARII adica dupa 29 mai 2018.
Va trebui sa va adresati autoritatilor din Spania pentru executarea sentintei.
Data de la care se plateste pensia este cea inscrisa in sentinta adica data introducerii cererii in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta spaniola..si recunoasterea ei in romania ana s ana s am primit azi sentinta in care mi s-a acordat custodia fetitei cu dreptul de a calatori in afara Spaniei fara acordul tatalui si de a lua decizii referitoare ... (vezi toată discuția)
Executare sentinta romaneasca in spania, sechestru pe imobil in romania cuziamusia cuziamusia Impreuna cu fiul traiesc in Romania dar am deschis in Spania o actiune de executare a unei sentintei romanesti care il obliga pe fostul sot la plata unei ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara restanta Oana Dulama Oana Dulama Fostul sot, locuieste in Spania, nu pot face dovada locului sau de munca. Nu isi achita obligatia platii pensiei alimentare catre fiica mea in varsta de 15 ... (vezi toată discuția)