Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine a scris:
Buna ziua,
Nu am inteles exact speta dumneavoastra. Ce suma de bani nu doreste sa plateasca fostul proprietar, suma aferenta terenului cumparat de la vecin, pe care dumneavoastra ati achitat-o?
Cu stima,
av. Jasmine Oancea
Cand am cumparat casa vanzatorul stia ca sunt probleme cu amplasarea gardului proprietatii. Fiindca se grabea, a propus ca noi, viitori proprietari, sa ne ocupam de rezolvarea problemei amplasamentului iar el sa plateasca o suma fixa care ar fi acoperit parte din cheltuielile noastre. Suma este inscrisa in actul de vanzare-cumparare.
Suma este este mult mai mica decat a costat toata treaba cu dosarul cu sina si plimbatul actelor necesare cumparararii de la vecin celor 60 m2 cu care proprietatea mea trecea pe terenul vecin. Proprietatea este ingradita cu un gard cu fundament de ciment, care nu poate fi mutat de pe o zi pe alta, a fost mai usor sa faca vecinul dezmembrare si sa cumpar eu bucata dezmembrata. Nu doresc sa plateasca toata suma cheltuita, doresc doar sa respecte contractul si sa returneze suma fixa trecuta in contract.