avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare casa - deteriorari provocate de apa din teva ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare casa - deteriorari provocate de apa din teva de scurgere

Asigurare casa - deteriorari provocate de apa din teva de scurgere

Buna ziua. Am incheiata o asigurare facultativa de casa la o casa independenta. Am avut teava de scurgere de la cada infundata/sparta apa a intrat in perete si a ajuns in hol in timp, afectand si peretele si parchetul. Firma de asigurare a fost de acord sa platesca vopsirea peretelui si schimbarea parchetului umflat, insa numai in zona holului. Cand am chemat instalatorul, acesta a precizat ca teava ar putea fi sparta in perete, deci ar trebui schimbata. Firma de asigurari nu este de acord sa plateasca lucrarile necesare pt a ajunge la teava - scoatere si punere gresie/faianta, plus schimbarea rigipsului care este ud motivand ca sunt excluse daunele provocate de fenomene cu evolutie lenta in timp. Aceasta excluziune nu este mentionata in pdf-ul care este listat pe site-ul firmei Omniasig, este doar in conditiile de asigurare. . Exista o definitie clara a ce inseamna "proces cu evolutie lenta in timp"? Pot sa ma adresez undeva petru publicitate falsa prin emitere?

Alte discuții în legătură

Reparatii parti comune la bloc Andrei177 Andrei177 La solcitarea administratiei de bloc s-a efectuat o reparatie la o teava de apa pluviala care trece prin ap. meu. Aceasta teava a fost mascata de un gheu de ... (vezi toată discuția)
Probleme la bloc paula38 paula38 Buna ziua,problema este urmatoarea ,locuiesc intr-o garsoniera,iar de 2 luni ,sa spart teava de apa rece ,cea comuna ,mi-a udat peretele atat in baie ,cat si ... (vezi toată discuția)
Teava scurgere apa wc stefanlupu stefanlupu Buna seara , ma confrunt cu o situatie si nu stiu cum sa actionez.Locuiesc intr-un bloc de 4 etaje la etajul 4.De cateva saptamani vin vecinii de la etajul 2 , ... (vezi toată discuția)