greu de demonstrat.......si daca se dovedeste ca proprietarul nu stia pentru ce foloseste e SIGUR CA NU SE CONFISCA
Avem un text de lege....? unde pot sa studiez?
multumesc.
buna seara
un prieten a fost prins cand transporta lemn de foc si nu a putut dovedi originalitatea lemnelui.
a fost amendat,au confiscat lemnele....si au zis ca data viitoare vor confisca si mijlocul de transport...
ok...inteleg...dar daca mijlocul de transport nu e pe numele lui ce se va intampla? se poate confisca chiar daca nu e pe numele lui si proprietarul nici nu este acolo?
Da,sper ca pot sa aman pana solutionarea exceptiei.....
Totusi suspendarea pot sa cer si la urmatorul termen nu?
Exceptia a fost admisa in 25 octombrie...urmatorul termen va fi in 10 ianuarie,duopa aceea citam martori,ei nu vor veni,vor emite mandat de aducere....dupa aceea avocatul va imbolnavi....apoi contestatia...cred ca pot amana pana toamna anului viitor...sau ma insel?
buna ziua
am invocat o exceptie de neconstitutionalitate (impacarea nu este posibila cu succesori) instanta a admis....care sunt procedurile? cam cat dureaza pana CCR pronunta in acest caz?
mentin ca instanta a admis cererea in noiembrie.
buna yiua
intr un proces penal in care nu am recunoscut fapta instanta a citat partile vatamate ca sa fie audiate....nu s au prezentat si a emis mandat de aducere pe numele lor....
ce se intampla daca nici acum nu vor prezenta? cred ca sunt in strainatate.....voi fi judecat fara audierea partilor vatamate?
buna seara
citisem mai demult ca daca esti in biroul de credit ca persoana fizica,daca esti actionar la o firma ,respectiva firma poate lua imprumut.
asadar care este adevarul?in functie de banca?sau de alte relatii...
sau ne invartim in jurul cozii
cu stima celor care imi vor raspunde