avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... confiscarea mijlocului de transport
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

confiscarea mijlocului de transport

buna seara
un prieten a fost prins cand transporta lemn de foc si nu a putut dovedi originalitatea lemnelui.
a fost amendat,au confiscat lemnele....si au zis ca data viitoare vor confisca si mijlocul de transport...
ok...inteleg...dar daca mijlocul de transport nu e pe numele lui ce se va intampla? se poate confisca chiar daca nu e pe numele lui si proprietarul nici nu este acolo?
Cel mai recent răspuns: lackoka , utilizator 13:45, 14 Decembrie 2017
Se confisca in ipoteza in care stia pentru ce se foloseste autoturismul.
greu de demonstrat.......si daca se dovedeste ca proprietarul nu stia pentru ce foloseste e SIGUR CA NU SE CONFISCA
Avem un text de lege....? unde pot sa studiez?
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi anulata amenda? galdody galdody In scurt.Azi am fost oprit de politisiti ,am transportat lemn de foc din curtea cumnatului (nu din padure) la parinti ,actul de transport era expirat ,lemnul a ... (vezi toată discuția)
Speta drept penal - confiscarea unui bun mobil Tirlea Andrei Tirlea Andrei Doi cetateni merg impreuna la vanatoare de caprior intr-o padure din apropierea locuintei. Acestia nu detin autorizatie la caprior. Pentru a ajunge in ... (vezi toată discuția)
Prins cu o tigareta ce continea marijuana MihalacheF MihalacheF Buna ziua, Recent,eu cu un prieten am fost prins la un control de rutina de catre jandarmi in felul urmator.Eu cu o tigareta ce continea 0,2 verde iar dansu ... (vezi toată discuția)