avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lipsa persoana vatamata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lipsa persoana vatamata

buna yiua
intr un proces penal in care nu am recunoscut fapta instanta a citat partile vatamate ca sa fie audiate....nu s au prezentat si a emis mandat de aducere pe numele lor....
ce se intampla daca nici acum nu vor prezenta? cred ca sunt in strainatate.....voi fi judecat fara audierea partilor vatamate?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:21, 11 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista si posibilitatea de a fi judecat pe baza declarațiilor date în urmărirea penală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor cu avocat Titel10 Titel10 Sunt citat ca martor intr-un proces penal (fond); trebuie sa ma duc personal sau pot sa trimit un avocat? (cu alte cuvinte daca se prezinta avocatul sa nu ... (vezi toată discuția)
Mandat de aducere parte vatamata pt audiere ca si martor MihaiCL MihaiCL Buna ziua. Sunt parte intr un proces penal, fiind invinuit. Avand in vedere ca partea vatamata nu s a constituit parte civila in dosar am cerut audierea lui ... (vezi toată discuția)
Furt portofel mariana04 mariana04 buna, sorei mele i-a furat portofelul in tramvai.Politia se afla in tramvai si l-au prins pe infractor.ea a dat declaratie ca persoana vatamata si eu ca ... (vezi toată discuția)