avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Activitate Badea maria ramona

Activitate Badea maria ramona

Avem împreună o proprietate dar nu ne mai înțelegem el bea zilnic uneori peste măsură eu am decis sa mă despart de el ne mai suportând certurile și jignirile fata de copil problema e ca mă amenință că numiți va da fata niciodată ca mă va distruge și mă va lăsa în strada mizează pe faptul ca are salar mai mare ca al meu și face și lucrări în particular și venitul lui e mai mare cu mult ca slăbești meu drept pentru care mereu îmi spune ca am un salariu de nimic ca merg la lucru degeaba etc.în principiu nu e un om chiar rău dificil pot spune iubește fata doar ca în aburii alcoolului e pus pe cearta și reprosuri și îi spune fetei sa nu mă asculte ca sunt o proasta a încercat și sa mă lovească fata de copil.suntem căsătoriți de 23 de ani dar am indurat în ani certuri bătăi jigniri ma înșelat a ventolin cu sifilis de pe unde a fost bea zilnic.nu știu ce sa fac nu as vrea sa rămân pe drumuri și nu vreau sa îmi pierd fata
Cel care lucrează pământul e din satul unde a locuit strabunica mea părinții lui sunt tot de acolo din sat...dansul nea căutat și nea zis la telefon de pamant am mers la primărie și cu certificatele de deces și căsătorie de naștere mai multe acte am dovedit ca sunt unica moștenitoare di așa mi sa dat titlul de proprietate al strabunicii mele....Cel ce nea contactat are un PF ce se ocupa cu cultivarea terenurilor și voia sa știe dacă sunt moștenitori sa îl cumpere pe o suma modica și sa îl valorifice mai departe cred nu știu. ...cert e ca noi încă nu am terminat succesiunea și voiam sa știm unde e terenul dineu nu a vrut sa ne duca sa îl vedem nici nu nea zis ca îl cultiva am aflat ulterior ca e consilier la primaria de unde aparține și raza unde e terenul așa am aflat ca dansul îl și lucrează iar cind am rugat sa ne zică unde se afla nici nu ne mai răspunde la telefon am fost la dinsu la ferma și am spușor ca am început demersurile pentru succesiune era cam îngrijorat și în prima faza nea spus ca el arămâne putea sa ne ajute sa facem succesiunea mai repede dar ce vrem sa facem cu pământul. ....Apoi am zis ca eu cu soțul stăm în oraș și avem servici în schimburi nu am putea sa îl lucram și ca probabil ca o sa îl vindem având 2 copii sa le asiguram ceva pe viitor o garsoniera sau ceva sau sa ne plătim banca nu știm încă nici Cum se vinde încă nu ne-am gândit. ...Iar finul insista sa îl vindem lui dar sa ne gândim la o suma modica... În principiu vrem sa știm unde e terenul ca pe titlu scrie pasune și dinsul la cultivat sa știm dacă e intabulat sau dacă avem ceva de plătit la el ca la primărie nu nea zis nimic doar ca sa ne facem succesiunea sa intru legal in posesia terenului și ce ne interesează dacă încă nu e al meu ...Așa ca am scris în ideea sa știu încotro sa o apuc.....În a mai caut acte ca strabunica a avut doua fete care sunt decedate și pe una din ele eu nun am cunoscut-o a murit cu cineva luni înainte sa mă nasc și sunt acte care trebuiască căutate și mai durează ca nu știu ani și Vindecare cauți intre o marja de ani e mai greu
Bună seara sunt din Timisoara am un titlu de proprietate pe un teren cu pasunele a fost al strabunicii mele dansa a decedat și soțul înaintea dânsei precum și fiicele și un nepot sunt decedați eu sunt unica moștenitoare problema e ca am aflat nu de mult de terenul cu pășunea dar altcineva îl folosește fără acordul meu sau al proprietarei pe care eu îngrijitor și înmormântată Cum găsesc terenul sau Cum pot plati impozit sau dacă sint penalități deoarece am doareușit titlul de proprietate și certificatele de deces ale rudelor în rest nimic am înțeles că trebuie să fac succesiune dupa toațe rudele sa intru în posesia terenului ca unica moștenitoare. .

Bunica a primit titlul de proprietate în 2004 și în afară de acest titlu eu nu știu unde e terenu Cum pot afla unde se afla știu ca e în cerneteaz județul timis