Bună ziua, mă întorc din CCC dar la alt angajator, demisia mi-am scris-o cu data de 6 februarie la angajatorul la care am intrat în concediu, angajatorul nou îmi face contractul cu data de 12 februarie, beneficiez de stimulent dacă am întrerupere câteva zile intre locurile de munca, dacă noul contract se face cu 60 de zile înainte de a face copilul 2 ani?
Bună dimineața, copilul meu face 2 ani in 13 apr 2018, ar trebui să mă întorc la lucru in februarie pentru a beneficia de stimulent. Dacă nu am cu cine lasa copilul și nu mă pot întoarce la locul de munca, soțul care lucrează, ar putea să își depună dosarul pentru stimulent? Eu ar trebui să îmi dau demisia la locul de munca?
Buna ziua! Cu cât timp înainte de a face copilul 2 ani trebuie să te întorci la lucru pentru a beneficia de stimulentul de insertie si pe lângă stimulent salariul îl primești întreg de la angajator? Indemnizația se ia până la 2 ani dacă tatăl nu își ia luna lui de concediu?
În cât timp de la obținerea gradului de handicap se depune dosarul pentru a beneficia în continuare de indemnizație, se depune până la 2 ani sau înainte până la 1 an si 10 luni când ar trebui să mă întorc la lucru?