avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prelungire CCC de la 2 la 3ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prelungire CCC de la 2 la 3ani

În cât timp de la obținerea gradului de handicap se depune dosarul pentru a beneficia în continuare de indemnizație, se depune până la 2 ani sau înainte până la 1 an si 10 luni când ar trebui să mă întorc la lucru?
Cel mai recent răspuns: Marina2016 , utilizator 18:54, 13 Decembrie 2017
Il puteti depune imediat dupa obtinerea certificatului de incadrare in grad de handicap.
Copilul are 1 an si 8 luni, nu am menționat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc pentru copil cu handicap penesmaria penesmaria Buna dimineata! sun in CCC pana la 2 ani. Copilul meu are un grad de handicap mediu. Am fost informata ca pe baza unei cereri facute la angajator si cu o ... (vezi toată discuția)
Prelungire de la 2 la 3 ani ingrijire copil Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,am o intrebare si anume: am fost la comisie cu copilul si am primit doar o hotarare(si nu certificat) in care scrie ca e incadrat copilul la handicap ... (vezi toată discuția)
Cuantum indemnizatie pentru al treilea an de ccc pentru copilul cu hadicap miruna_ion miruna_ion Buna ziua, am demarat procedurile pentru obtinerea celui de al treilea an de CCC dar am o nedumerire. Care va fi cuantumul indemnizatiei? 1200 cum am in ... (vezi toată discuția)