Multumesc pt raspunsuri.
La punctul 2, cum aflam daca este coproprietar, dat fiind, ca doamna locuieste aici inainte de casatorie?
La punctul 3,intrebarea era daca este in regula sa se tina adunarea la o distanta destul de mare de cartier, si din aceasta cauza nu vin oamenii. Ar fi mai usor pt multi daca ar cobori din apartamente si nu sa se deplaseze kilometri pana la locatia unde se tine adunarea.
La punctul 4, 120 mc/an, adica 10 mc/luna, care este un consum mediu pt un apartament, ceea ce pana acum nu era, dar de cand s-au facut modificari in subsol si anumite tevi intra direct intr-un apartament, au aparut si diferentele. Ce e de facut?
latka a scris:
1. Presedintele este ales in cadrul adunarii generale, administratorul este angajat.
Articolul 56
(1) Președintele asociației de proprietari este candidatul, membru al asociației de proprietari, ales prin voința sa și a jumătate plus unu din numărul proprietarilor prezenți în cadrul adunării generale.
[ link extern ]
2. Daca persoana respectiva este coproprietar in parti egale cu sotia lui, are tot dreptul sa fie ales, nu are importanta care dintre ei figureaza la avizier.
3. Adunarea generala pentru maxim 400 de proprietari unde o puteti tine la sediul asociatiei ?
Daca a fost ales doar de 5 oameni, in adunare generala reconvocata legal, inseamna ca presedintele a fost ales legal.
4. Nu am auzit pina acum ca suma apometrelor individuale sa dea cu 120 mc/luna in plus fata de contorul de bransament. Mai ales ca e vorba de 20 de apartamente. Schimbarea unor tevi nu are nici o influenta.